Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 2 лютого 2020 р.

СОКРАТ, АРІСТОТЕЛЬ, ПЛАТОН І ХРИСТОС

Сократ і Арістотель навчали 40 років, Платон - 50, а Ісус Христос лише три роки. Але ці три роки мали такий вагомий вплив, який набагато перевищував цих трьох найвідоміших філософів античності, які навчали лише людської мудрості. 

Ціла західна цивілізація не могла виникнути без християнських цінностей, які походять з Біблії. Найвидатніші митці, найславніші письменники черпали своє натхнення з християнства. Найвідоміші музичні твори були написані для прослави Бога.

Ціллю Христа є спасіння нашої душі. Цього не могла зробити ні філософія, ні мистецтво, література чи музика. Тільки Ісус, розіп'ятий Спаситель, міг перемогти владу гріха. Лише Він може говорити про силу в слабкості, про зустріч обличчя в обличчя зі смертю. Багато людей захоплюються Ісусом здалека, багато взяли Його за приклад і намагаються жити так, як жив Господь.

А інші просто відчинять Йому двері свого життя і приймуть Його. І Він стане їхнім Спасителем. Ми можемо вести безкінечні дискусії про Христа, але якщо не прийняли Його як Того, Хто помер за наші гріхи і воскрес для нашого оправдання, то ми Його насправді не знаємо.