Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

понеділок, 3 лютого 2020 р.

ЯСЛА І ХРЕСТ

Ікона написана голландським художником ван дер Вейденом зображує мудреців, які прийшли поклонитись новонародженому Ісусові. На ній ми бачимо не лише ясла, до яких поклали Христа, але й розп"яття, яке висить на стіні. 

Ясла і хрест... Це знову нагадує нам, що Господь народився для того, щоб померти за наші гріхи на хресті - це була мета Його приходу на цю грішну землю. Не для панування, а для спасіння наших душ, не для покарання, а для того, щоб вилити Своє милосердя на невдячне створіння. 

Творець цілого всесвіту прийшов, щоб віддати життя за тих, які навіть про це Його не лише не просили, але і взагалі не бажали цього! А більше того, навіть дізнавшись про Божу любов, не захотіли її прийняти і погордувавши нею пішли своєю власною дорогою - до пекла. А якраз від цього Господь хоче нас спасти, а тому була потрібна досконала і свята жертва - жертва Божого Сина на хресті. Нам не вкладається в голові, як можна так сильно когось любити, щоб віддати за нього своє життя, тим більше, коли ця особа ігнорує це, а крім того, робить все, щоб ще більше образити того, хто її любить.