Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

вівторок, 4 лютого 2020 р.

ПОМИЛКА НАГЛЯДАЧА ВРЯТУВАЛА ВІД ПОКАРАННЯ

З історії, яка трапилась в одному з концтаборів:

"Він втратив все: свою батьківщину, свою родину, своє ім'я. Тепер він був просто номером: 46466. Це число було написане на дощечці, яку він носив на своїй шиї. Коли його запитували, ким він є, то він показував на цей номер.

Кожного дня в'язні працювали на будівництві дороги. А одного разу наглядач зауважив, що він працює не на повну силу. Підійшов до полоненого і записав до своєї книги номер 46446, при цьому погрожував йому різними карами, але на щастя той нічого не розумів.

Коли ввечері всі повернулись до табору, то отримали порцію супу. А під час роздачі їжі вартовий звіряв номери в'язнів з номером записаним у його книзі. Жоден з 800 полонених не мав числа 46446. Для людини є природнім помилятись!"

Бог не помиляється в своїх судженнях,  а людина помиляється


В майбутньому кожна людина, яка відкинула Боже спасіння, яке Господь хотів їй дарувати, стане перед Його справедливим судом. Там будуть відкриті книги з усіма вчинками, які людина зробила протягом свого життя. А також розгорнеться книга життя, в якій записані імена тих, які спаслися. "А той, хто не буде знайдений записаним в книзі життя, буде вкинутий в озеро вогню" Одкр. 20, 15.

Наївним є той, хто думає, що йому нічого не загрожує, що Бог про нього забув або автоматично все йому пробачить! Ісус ніколи не помиляється, Він є справедливим і віддасть кожному за його вчинками. Щасливим є той, чиє ім'я є записаним в книзі життя! В книгу життя ми записані через тайну Хрещення. Через важкий гріх ми самі себе викреслюємо з неї. А люблячий Бог респектує нашу свобідну волю.

А чи є там написане твоє ім'я? Якщо ні, то ще не пізно це зробити і вписати його. Пізно може бути вже завтра...