Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

вівторок, 17 березня 2020 р.

Експерименти на людях та ембріонах

Наука і техніка має свою мету - служити людині і має бути їй підпорядкована, адже від неї вони беруть свій початок і розвиток. Науковці мусять респектувати визначені межі - основні засади моральності, невіддільні права людини, правдивого і повного добра, відповідно до наміру і волі Бога. Якщо наука зраджує етичні норми та Божі закони, вона перетворюється на небезпечного монстра, який загрожує людству. 

Оманливою є позиція моральної нейтральності, нібито наука і техніка є поза мораллю у своїх наукових дослідженнях і їх застосуванні. Церквою є засуджені наукові експерименти на людських ембріонах та на людях (навіть за їх згодою), якщо вони призводять до непропорційного ризику їх життя і фізичного та психічного здоров'я. Злочином є експерименти на людях без їх дозволу.

Церква засуджує штучне запліднення і клонування людини. Людина тоді стається "продуктом" наукової маніпуляції та техніки спеціаліста. При штучному заплідненні помирають десятки ембріонів, які є людськими особами, що мають безсмертні душі.


Читати більше:

Сучасна гендерна ідеологія, яка заперечує біологічну стать людини і руйнує інститут сім'ї, стала також інструментом масового соціального експерименту на людях, особливо на молоді.  По плодах видно, що вона спричиняє фізичне каліцтво, прихічне порушення та душевні травми для людини.