Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 28 березня 2020 р.

Вольфганг Водарг: погляд німецького експерта на коронавірус

Вольфганг Водарг  ‒ німецький терапевт, практик і пульмонолог, лікар, що займається лікуванням захворювань легенів. Він також є стипендіатом з епідеміології у відомому Університеті Джона Хопкінса в Балтіморі. На зламі тисячоліть він протягом багатьох років керував Комітетом з питань охорони здоров’я Ради Європи. Як справжній експерт, він пояснив, що нинішня паніка з коронавірусом створена штучно. 

Як це сталося? "ВООЗ, під тиском політичних, фармацевтичних та інших інтересів, змінила критерії проголошення пандемії. Раніше були встановлені два основні критерії: 1) відсоток хворих від загальної кількості населення на даній території; 2) відсоток померлих також від загальної кількості населення на даній території (https://www.euromomo.eu/). Відповідно до цього визначався масовий характер захворювання, а відтак встановлювалось, чи є пандемія чи нема. У 2009 році критерії були змінені так, що ці два головні показники усунули. Зараз єдиним критерієм є те, чи вірус зустрічається на різних континентах, тобто чи він поширений по всьому світі. Але зазвичай усі віруси мають всесвітнє поширення, тому можна оголосити пандемію на кожен грип. Таким чином нормою стало те, чи хочете пандемію, чи ні, а не те, чи насправді існує пандемія", ‒ сказав німецький експерт.

"Паніка викликалась тим, що увага зосереджується на одному вірусі. Щодня у всіх мас-медіа публікується, скільки людей захворіло та скільки померло. Хоча й смертність не відхиляється від звичних норм і є навіть нижчою, ніж смертність від грипу минулого року, все ж через постійне наголошування на ній у всіх новинах створюється грандіозна паніка. До того ж, інформація часто неправдива. Наприклад, перших 104 померлих в Італії так звано від коронавірусу, крім нього ще мали щонайменше два серйозні захворювання.

Коронавірус зазвичай з’являється щороку. З допомогою імунної системи організм створює захист, тому вірус виживає завдяки мутації.

Кількість хворих у лікарнях зросла через паніку. В інакшому випадку зазвичай з грипом не лягають у лікарню. При тому ніхто не знає, що лише в Німеччині щороку 15 000 людей помирає від інфекційних захворювань, якими вони заражаються при госпіталізації в лікарні! ‒ каже німецький фахівець в галузі медицини".

Психотерапевт доктор Боровскіх додає: (https://youtu.be/HwpbDYUz3Dg)

"Хворі на коронавірус одужують так само, як і хворі на грип, як і люди з захворюваннями дихальних шляхів ‒ точно так само. А те, що в Італії смертність перевищила 5%, спричинене тим, що реєстрували лише середний та важкий ступінь захворювання. Легкий ступінь захворювання не реєстрували. Тому одержали високий процент смертності.

Мас-медіа систематично створюють тиск на психіку, коли періодично повторюють одну інформацію. Так, наганяючи страх, вони можуть легко позбавити людей розсудливості, і навіть довести їх до такого стану, що вони стануть гіршими за тварин, і тоді здатні кидатися один на одного.

Основна провина мас-медіа полягає в тому, що вони штучно і цілеспрямовано створюють паніку серед населення. При тому, у цій ситуації з коронавірусом достатньо використовувати ті самі засоби, які використовуємо проти грипу та застуди. Наприклад, якщо в класі захворіє більше, ніж 5 учнів, можна оголосити карантин. Можна, наприклад, закрити цілу школу", - твердить док. Боровський.

Церковні лідери України і короновірус


На паніку з коронавірусом оригінально реагує глава УГКЦ С. Шевчук. Цитата: «Як у часи Майдану усі наші парафії, церкви, монастирі відкрилися і вмить перетворилися на лікарні, підпільні шпиталі, то як буде потрібно ‒ увесь церковний духовний простір стане такими шпиталями…».

Зважаючи на реальну ситуацію з коронавірусом та на заяву справжнього експерта, високомовний заклик глави УГКЦ С. Шевчука є абсолютно неадекватним, і ще й небезпечним як для Церкви, так і для українського народу.

Шевчук, мабуть, переплутав Церкву з політичною чи санітарною організацією. Першочергове завдання Церкви ‒ проповідувати Христове Євангеліє з метою спасіння безсмертних душ. Яка користь з того, що той, хто має відповідальність за душі, буде піклуватися про помираючих людей, а при тому занедбає їхнє спасіння? У тому ж дусі, що й Шевчук, писав свої заклики на Україну і архиєп. Гудзяк з США. Православний патріарх Кирило та недійсний папа Франциск також реагують як атеїсти. Якщо патріарх Кирило видав постанову, щоб після кожного причасника витирали ложечку об спиртову салфетку, то це означає, що він піддає сумніву суть віри. Цим виявляє, що вірить у всемогутність вірусу, а не у всемогутність Бога. А це серйозна проблема!


Читати також:

Але в іншому дусі, ніж Кирило, Шевчук та Гудзяк, виступив патріарх Філарет:

«Я маю на увазі, перш за все, одностатеві шлюби. Саме вони є причиною коронавірусу».

Він назвав гомосексуалізм злом, за яке «Бог спалив вогнем Содом та Гомору».

Філарет бачить причину коронавірусу в гріховності людей. Він також сказав, що під час карантину Церква не забороняє приступати до Святого Причастя.

«Зараз йде дискусія, чи можна причащатися з однієї ложечки. Я задаю питання: Ви вірите, що це кров і тіло Ісуса Христа? Якщо ви не вірите, то не причащайтесь. А якщо вірите, то хіба від Христа можна отримати ці віруси?!».

Висновок: З об’єктивної точки зору, якщо взяти до уваги реальне викриття закулісся т.зв. пандемії, і то справжніми експертами, такими як лікар-фахівець Вольфганг Водарг, психотерапевт Боровскіх та інші, то патріарх Філарет, на відміну від вищезгаданих церковних лідерів, виступив як справжній пастир Христового стада. В цій критичній ситуації це майже героїзм. На противагу цьому, провідні церковні лідери представили себе як практичні атеїсти, а до того ж, як продавці глобалізаційного страху та штучної паніки.