Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 7 березня 2020 р.

Про природнє планування сім'ї

У християнстві існує два моральні та природні способи планування сім'ї - взаємна стриманість чоловіка і дружини або дотримання природного ритму плідності. Це зумовлено різними родинними факторами: хворобою, вагітністю, економічним станом сім'ї тощо. 

Природній ритм плідності жінки можна розпізнати по перевірених медициною методах: термальний метод, овуляційний метод Біллінгса, симпто-термальний метод. Ці методи не можливо застосувати 100 % до всіх жінок. Практика показує, що це спрацьовує успішно на 84-95 %. Кожне подружнє поєднання має бути відкрите на дітородження та має провадити до відповідального батьківства. Тому батьки мають з вірою прийняти кожну дитину, яку їм дасть Бог.


Програми планування сімї, які пропонують ВООЗ та Міжнародна асоціація по плануванню сім’ї - це пропаганда контрaцепцій та абортів.

Читати також: