Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

субота, 4 квітня 2020 р.

Коли буде кінець світу?

Багато людей, якщо не всі, хоч раз задумувались над цим запитанням: А коли буде кінець світу? Існує безліч версій і теорій, коли і як це має статись. Різні люди у різний час пробували прогнозувати, коли саме нашу планету чекає цей катаклізм, який стане останньою сторінкою існування Землі і всього людства.

Один з них, Михаїл Штифель стверджував, що це відбудеться о 7 годині 19 жовтня 1553 року. Дж. Рассел (засновник секти «свідки Єгови»), прогнозував, що дата кінця світу – 1874, а коли цього не сталось, то без проблем "переніс" цей день на 1914 рік. І всупереч таким невтішним прогнозам, ми з вами ще існуємо.

Хтось шукає відповіді на це запитання у різноманітних фальшивих пророків, таких як, наприклад, Нострадамус або Ванга, інші вбачають цю дату в календарі племені майя. Але ніхто не знайде там вірної відповіді на це запитання.

Люди розуміють, що все йде до загибелі, і їх цікавить, коли і як це відбудеться. Різні сценарії цієї події відображають і фільми на цю тематику, а існує їх дуже багато. Наприклад, "Армагеддон", який стверджує, що це станеться через падіння на нашу планету астероїда. У фільмах людство від загибелі рятує черговий герой – супермен.

Але майже ніхто не звертається до першоджерела, яким є Боже слово. А саме у Біблії написано, що "про день же той чи годину - ніхто не знає: ні ангели на небі, ані Син, - тільки Отець " (Мар. 13, 32). Ми не знаємо, коли це відбудеться, це неважливо, найголовніше, щоб ми були приготовані до цього, щоб день цей не впав на нас зненацька як сітка. Але знаємо, що цією катастрофою все не закінчиться, бо потім Господь буде судити живих і мертвих.

А спасе нас від цієї біди не якийсь там супермен, а лише Ісус Христос – Син Божий. Стояти по правиці чи лівиці Бога, вирішується не на Суді, а вже тут, на землі. І саме Христос є запорукою нашого спасіння, Він для того помер на хресті і воскрес, щоб ми мали життя вічне. А той, хто увірує у Нього, буде разом з Ним царювати цілу вічність після кінця цього світу.

Хочеш жити вічно і не знати смутку, болі, хвороб, терпінь і зрад? Тоді прийми Ісуса і віддай Йому свій гріх, а Він все тобі простить, але не зволікай, бо потім може бути пізно...