Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

пʼятниця, 8 травня 2020 р.

Карантин: Не копай яму ближньому

Подія, яка сталась в одному з сіл Львівщини на Великодні свята. Одна особливо законослухняна пані кілька разів дзвонила на гарячу лінію зі скаргою на сільського священика, який, за її словами, служив Літургії в храмі переповненому людьми.

Поліція, яка приїхала на виклик, нікого в церкві не знайшла, а священика не було вдома. Після наступного дзвінка стражі порядку навідались до свідомої громадянки і просили її надати докази для підтвердження звинувачень. Пані нічого не мала, а вірити на слово їй ніхто не хотів. Поліція просила відеозйомку, але жінка почала матюкатись. В результаті їй наділи кайданки і відвезли в райвідділ. А там написали протокол і виписали штраф на 17 тисяч гривень.

Боже слово каже, щоб ми не копали яму ближньому, бо самі у неї впадемо. Ось вона і впала. Я думаю, що коментарі тут зайві і хто хоче, зрозуміє... "Хто має вуха, нехай слухає"

Від Редакції
Щодо пандемії коронавірусу, то сьогодні багато експертів, політиків, лікарів, юристів, журналістів, громадсбких активістів вказують на те, що все це є маніпуляція і політика світової еліти, яка хоче ввести програми тотального контрою (чіпи) і редукцію людства. Представники Церкви і свідомі активні миряни уклали петицію "Заклик до Церкви і світу"