Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 7 травня 2020 р.

Мати Божа випросила оздоровлення від раку

Італієць Вікторіо Мікел, який служив в армії відчув болі в лівій нозі. В 1962 році у військовому госпіталі йому поставили діагноз: саркома. Те саме підтвердили і медики у Вероні. Рентгенівський знімок 1963 року показав, що нога вже вивихнута, а знімок зроблений у 1963 році виявив, що саркома цілковито з'їла кістку і замість неї там була безформна маса. Пацієнта мучили страшні болі. 6 червня 1963 року він прибув до Люрду на прощу.

А повернувшись звідти, відчув, що болі зменшуються. Лікарі виявили, що рак перестає розкладати кістку, а здоров'я хворого покращилось.
У листопаді того ж року болі зникли зовсім, а рентгенівський знімок показав, що замість безформної маси утворилась нова кістка.

Медична комісія в 1971 році проголосила оздоровлення, яке не могла пояснити з наукової точки зору. Те, що не могли зробити навіть найкращі лікарі, зробив Бог за заступництвом Діви Марії.