Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

суботу, 6 червня 2020 р.

Коронавірус і Церква

Завдяки телебаченню масова істерія навколо нас триває. Люди бояться один одного, хвороби, смерті. Бог є Суддя тим журналістам, які це нагнітають і тим нелюдам, які за цим стоять. Але вражає, що Церква у цей нелегкий час відвернулась від людей і замість підтримки ще більше віддаляє їх від Христа. Багато-хто заспокоює себе фразою: "Нічого страшного, кілька місяців проживемо без сповіді і Євхаристії". А скільки людей померло і ще помре під час епідемії страху? Хто буде відповідати за ці душі? Ті, які поставлені це робити фальшиво заспокоїли вірних і вмовляли їх словами: "Просимо вас, не наполягайте на сповіді, ми вас благословимо з екранів, не приходьте до храму" і т. д. і т. п.


Це нонсенс - людина боїться померти або помирає, а їй не дозволяють примиритись з Богом! Вона має цю можливість і бажання, а їй не дають їх реалізувати! Навпаки, у цей час є широке поле для євангелізації, для того, щоб проповідувати Христа, але "пастирі" самі перестрашені сидять вдома в ізоляції від овець.

А саме вони будуть відповідати перед Богом за ці довірені їм душі. Господь покаже їм їхніх попередників, які ризикуючи життям приходили до спраглих душ і в часи епідемій і під час війни. Що тоді скажуть Ісусові? Я не знав? Я боявся, бо по телевізору сказали, що це небезпечно? Мені заборонили це робити, а я мушу слухатись церковної влади?

Якраз тепер люди найбільше потребують почути про Христа, про спасіння, а їм цього ніхто не говорить. Заляканим смертю потрібно сказати про Ісуса, Який переміг страх і смерть, а дарує нам вічне життя. Вказати: "Можливо, це останній ваш шанс. Віддайте Богові свої гріхи".

Яким підлим є цей сатанинський план, тим більше, що його допомагають реалізувати ті, які б перші мали проти цього виступити.

А тим, які прикриваються Божим словом і приписом Закону Мойсея про прокажених, хочу сказати: "Не лицемірте і не виправдовуйте свій страх Біблією. Ви знаєте, що коли прокажений оздоровлявся, то він мав прийти до священика (!), а той мав оглянути його і проголосити або здоровим, або хворим". Цікаво, чи сьогоднішні священики були б раді, коли б до них приходили такі хворі?

Кожен дасть за себе звіт перед Божим Судом. Ніхто не виправдається тим, що він боявся чи мав якісь інші причини, Господь буде вимагати відповіді за кожну душу і горе тому, хто знав, що має робити і не робив цього! І ніхто не сховається від праведного Божого гніву!

Вийдіть з-під влади страху і просіть у Христа прощення і сили перемогти свою фобію, щоб виконати Божу волю.