Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

вівторок, 23 липня 2024 р.

Архиєпископ К. М. Вігано: «Глобальний переворот розраховує на наше мовчання та сліпий послух»

Цими днями відбувся Національний Євхаристійний Конгрес в США, в Індіанаполісі (штат Індіана).

Джон Генрі Вестен (разом з іншими) організував альтернативну подію з Апостольською Святою Месою, для якої він попросив монс. Вігано надіслати відеозвернення.

Ось повний текст відеозвернення.

***
«Ви світло світу. Не може сховатися місто, що лежить на верху гори» (Мт 5, 14)
Дорогі друзі, я вітаю всіх вас, хто зібрався тут, щоб вшанувати й публічно поклонитися Євхаристійному Царю. Світ взиває: Нема в нас царя, крім кесаря. Ви відповідаєте: Христос є Цар! І ви супроводжуєте цього божественного Царя вулицями, щоб віддати Йому публічну шану, засвідчуючи свою віру та любов до Господа. Віру, яку ми також маємо намір свідчити в любові та обороні традиційної Меси - пульсуючого серця Святої Церкви, проти якої піднялися пекельні сили.


Кілька днів тому Римський синедріон, який представляє себе як найвищий трибунал Церкви, оголосив мене схизматиком і екскомунікованим. Це авторитарне рішення ще раз ясно показало, що берголіанська церква є чужою для Церкви Христа, владу якої собі узурпувала, щоб навмисно її знищити. Вони є фальшивими пастирями перед якими перестерігає нас Господь. Але закони Церкви створені для блага душ, а не для того, щоб наймити могли зловживати ними, щоб розігнати стадо. Ось чому всі норми, які перешкоджають робити добро або заохочують робити зло, абсолютно позбавлені сили та значення, починаючи з безпрецедентних обмежень, які Бергольйо та офіційна ієрархія продовжують накладати на Тридентську месу.

Я закликаю вас не лякатися: Меса — це право, назавжди санкціоноване буллою «Quo primum tempore» святим Пієм V; право, яким ніхто на землі не може на законних підставах вам заборонити користовуватися, особливо коли єдиною альтернативою є брати участь в протестантизованому обряді, і дедалі більше фальсифікованому, що ставить під загрозу вашу віру і змушує вас бути свідками або навіть брати участь у профанації Пресвятих Тайн.

Якщо єпископи закривають ваші храми, ви ставите вівтарі у своїх домівках, на майданах, у лісах, відмовляючись від ваших пожертвувань єпархіям і парафіям. Шукайте вірних священиків і створюйте спільноти, які борються з нинішнім відступництвом, як за часів Кромвеля. Підбадьорюйте себе взаємно і підтримуйтеся зв’язком Любові, живлені Пресвятою Євхаристією і Словом Божим. Залишайтеся з’єднані у Христі, у Святій Матері-Церкві, щоб свідчити про Істину, яка сьогодні є зневажена.

Кілька днів тому я отримав повідомлення від Мела Гібсона, якого ви всі знаєте. Він написав мені:

«Я впевнений, що Ви нічого іншого не очікували від Хорхе Бергольйо: я впевнений, що Ви знаєте, що він не має жодної влади. Це справді знак честі: бути відлученим від фальшивої пост-соборової церкви. Прийміть моє співчуття з приводу того, що Ви публічно страждає від цієї тяжкої несправедливості. Для мене та багатьох інших Ви – мужній герой. Бергольйо та його соратники мають ризи й храми, але Ви маєте віру».

Мел правий: у них є ризи та храми, а в нас є Віра, як за часів святого Атанасія. Але я не є герой: ті єпископи й священики, які відкриють очі після мого відлучення і займуть чітку позицію, будуть героями.

Ваше завдання як католиків не повинно зменшуватися в цивільній сфері. Якщо ваші єпископи не мають сміливості публічно засудити відомих так званих католицьких політиків, які нахабно порушують Божі Заповіді, знайте, що їх в жодному разі не можна ні підтримувати, ні слухати. Викривайте зраду чиновників і порушення соціального пакту: висвітлюйте переворот, який deep state [глибинна держава] здійснює в державі тими ж методами, якими deep church [глибинна церква] руйнує Святу Католицьку Церкву; щоб те, що вони роблять, було всім зрозуміло.

Якщо ви хочете, щоб наш Господь царював у публічній сфері, ви повинні подбати про те, щоб це Царство було зміцненим і сильним, насамперед, у вашій приватній сфері: у вашому повсякденному житті, особливо у ваших родинах.

Глобальний переворот, який тягне світ і церковне тіло до загибелі апостазії та бунту проти величі Бога та всесвітнього панування Христа Царя і Архиєрея, розраховує на ваше мовчання та на ваш сліпий послух, щоб змогти остаточно утвердитися. Якщо ви своїм життям проголошуватимете Царство Христа і викриватимете пекельний план проти Бога і людей, то ви будете сіллю землі (пор. Мт. 5,13), яка дає смак; закваскою, яка перебродить масу.

Свята Церква є civitas supra montem posita (місто, яке розташоване на горі): вона не може сховатися, бо Боже Провидіння хотіло, щоб вона стала domina gentium - пані народів. Якщо сьогодні вона є затемнена, то це наслідок того, що її захопили вороги за співучастю тих, хто мав би її охороняти та захищати. Якщо вона принижена перед народами, то це тому, що той, хто керує нею, більше не слухає нашого Господа, більше не визнає Його своїм Царем. Але ви, діти Церкви та американські патріоти, повинні продовжувати вашу добру боротьбу, навіть, і перш за все, коли світська та релігійна влада є співучасниками загальної руїни.

Дорогі діти, не дайте себе знеохотити: ви - сіль землі, ви - світло для світу. Дозвольте, щоб благодать Христова проникла вас і будьте слухняним знаряддям у мудрих руках Божих. Моліться: моліться за святу Церкву, обложену страшними й немилосердними ворогами, щоб Господь захистив та охоронив її, а разом з нею захистив і зберіг всіх вас, Його дітей.

Мої найдорожчі, нехай на всіх вас зійде щедре благословення, in nome Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Амінь.



+ Карло Марія Вігано, архиєпископ

19 липня 2024 р

Джерело: Aldo Maria Valli