Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

субота, 14 вересня 2024 р.

Важливо знати: хто ти є?

Одного разу таке питання поставили Івану Хрестителю посланці від первосвящеників: «Хто ти є?» (пор. Ів. 1,19-28). І він їм дав чітку і ясну відповідь.

Це запитання є також основне для життя кожного з нас: Хто ти? Наприклад, ти чоловік чи жінка? Гендерна ідеологія просовує сьогодні ірреальність і твердить, що стать можна вибрати або змінити. Отож, будь свідомий того ким ти є, і не дозволь себе збаламутити.

Хто ти є? Ти - людина, творіння, ти не Бог. Ти не є також ні ангел, ані т.зв. розвинута тварина. Був час, коли ти на цій Землі не існував, і прийде момент, коли ти відійдеш з цього земного життя.

Хто ти є? Через батьків ти прийняв людське тіло, а через пряме Боже втручання тобі було дано бесмертного духа. Ним ти подібний до Бога. Таким чином ти почав існувати . Після закінчення земного життя дійде на Божому суді до вічного виміру, яка стане для тебе щасливим або нещасливим.

Хто ти є? Коли ти прийняв Хрещення, то ти Божа дитина. До твого фізичного і душевного життя було нащеплено Боже життя: ти став (-ла) Божим (-ою) сином, дочкою. Вірою в Христа і виконуванням Його заповідей прийдеш до щасливої вічності.

Хто ти є? Ти це мусиш знати і мусиш бути свідомий своєї достойності. Бог створив тебе з любові, і також, з любові тебе відкупив з рабства гріха за ціну смерті свого єдинородного Сина. Будь свідомий цієї реальності!

Хто ти є? Ти вірою прийняв Христа, і якщо Його не покинеш, то ти є спадкоємцем Божого Царства.

Хто ти є? Якщо ти є на землі, то ти - паломник. Тут ти не маєш постійного місця, все залишиш! Ти проходиш тільки період випробувань, яке вирішить усю твою вічність.

Хто ти є? Ти борець зі злом в своєму серці, зі злом у світі і зі злим духом? Його найефективніша зброя – це обман. Коли ти є рабом гріха, ти йдеш дорогою до вічної смерті. Коли ти служиш Богу, тоді тебе це служіння визволяє від гріха і веде до життя вічного.

Хто ти є і ким ти станеш?  Станешся тим - з ким і з чим ти з’єднаєшся. З правдою є з’єднане життя, з обманом – смерть.

Хто ти є? Пам’ятай часто про це, хто ти є? Будь свідомий своєї гідності, дарованої тобі Богом. Мудрість – це пам’ятати на кінець, на смерть, на Божий суд і вічність!