Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

середу, 10 липня 2019 р.

Типові спокуси диявола для зруйнування подружжя

Диявол добре знає: якщо працюватиме над зруйнуванням подружжя, то він зможе зруйнувати ціле суспільство, тобто привести його до автогеноциду. Історики та соціологи вказують нам, що якщо буде зруйнована сім'я, тоді суспільство швидко розпадеться. 

Багато з нас беруть відпустку, але є хтось, хто її ніколи не бере і не візьме. Він завжди є зайнятий улюбленою працею. Спробуймо відгадати хто це? Диявол! Саме він! Він працює 25 години в день, 8 днів на тиждень, 365 днів в році. 

В дійсності, він є найбільш зайнятий та кваліфікований працівник в світі! Батько брехні і душогубець від початку, князь цього світу, стародавній змій, люцифер, сатана, демон, диявол... Це все імена диявола, які знаходимо в текстах Святого Письма.

Святі надавали йому різні імена, щоб підкреслити різні аспекти його лихих намірів. Ось деякі з них: св. Тома Аквінський називав диявола спокусником; св. Августин його характеризував як собаку прив'язану до ланцюга і від якої краще тримати дистанцію!; св. Ігнатій - ворогом людської природи. 

Апостол Петро у своєму листі називає диявола "левом ревучим, який шукає кого б пожерти" (1 Пт. 5,8). Ми покликані чинити йому опір і чувати! 

Перший бунт-майдан був серед ангелів. Ті, які відділилися від Бога, через свою злу волю, стали демонами. Ці злі ангели воюють проти Бога так, що спокушають людей до зла, тримають їх у духовній темряві та брехні. 

Однією з головних атак диявола на сучасне суспільство є дехристиянізація християнських народів, руйнування моральних і сімейних цінностей. Ці плани диявола матеріалізуються в дійсність через світових глобалістів в рамках програм Нового Світового Порядку. Ключова річ, на яку вони зазіхають, є традиційна сім'я - найстарша інституція, встановлена Богом. Подружжя, як союз між чоловіком і жінкою, з'єднаних в таїнстві Подружжя, яке є відкрите для народження дітей і виховання їх у любові та острасі Божому, тепер намагаються замінити іншими формами співжиття. 

Якими саме спокусами диявол атакує сучасну сім'ю, щоб її ослабити і зруйнувати? Подаємо найважливіші з них. 

1. Жити "на віру", вільний союз, співжиття, подружжя-експеримент 


Це перелік титулів різних форм співжиття, які своєю суттю воюють з Таїнством Подружжя. 

Ще 60 років тому, якщо б якісь християни вибрали одну з диких форм співжиття перелічених вище, то їх би вважали безбожниками, радикалами і скандальною парою. Але час пройшов… занепад християнської віри і культурні революції, зуміли "переобразити" суспільство приносячи свої руйнівні плоди. 

Сьогодні такі нові форми співжиття більшість вважає майже нормою і вони стали справжньою епідемією на християнських теренах. Люди знаходять собі виправдання: "Головне, щоб молоді любили один одного". 

Сучасна молодь вважає, що: "Мусимо найперше випробувати себе, чи ми підходимо один одному". Трапляється так, що дехто і не виходить з цих експериментів. Набридла(в) йому (їй), посварилися - розійшлися, шукає інше щастячко. Часто і не хочуть зробити відважний крок до стабільних відносин. 

У таких вільних відносинах дівчина/жінка живе ілюзією сім'ї, а хлопець/чоловік - почуттям свободи. Він завжди може відійти. Це не можна назвати приготуванням до подружжя, а швидше школою безвідповідальності та задоволення своїх пристрастей. В основі цього подружнього експерименту є не любов, а недовіра, страх і невпевненість в любові. 

2. Розлучення 


В Нагірній проповіді Ісус підняв любов, вірність і чистоту на високий рівень: "Ви чули що було сказано: не чини перелюбу. А Я кажу вам, що кожний, хто дивиться на жінку з пожаданням, той вже вчинив перелюб з нею в своїм серці" (Мт. 5,27-28). 

Ці слова Ісуса стосуються усіх - чоловіків і жінок. Найбільш поширена форма перелюбу - це духовне перелюбство, тобто коли людина згрішить через свої очі, в своїх бажаннях і почуттях. Цьому сприяє сьогодні реклама порнографічних матеріалів, неморальних фільмів, сучасна музика і непристойний одяг дівчат/жінок. За цією індустрією гріха стоять гори демонів. 

В Україні більша частина реєстрованих шлюбів розпадається (59 %), найбільша кількість розлучень припадає на ранній період спільного життя від 1 до 3 років. Ситуація в Європі не є кращою. Європейський Інститут сімейної політики подає такі дані: 

  • в Європі кожні 30 секунд розпадається сім'я - щороку понад 1 мільйон. 
  • середня тривалість шлюбу в Європі - 13,9 років. 
  • найдовший показник стабільності сім'ї є в Італії - цілих 17 років. 

3. Не відкритість на народження дітей 


Ще п'ятдесят років тому молоді сім'ї, які одружувались, бажали мати в швидкому часі дітей. Подружжя з 4, 6, 8 і 10 дітьми було майже нормою, навіть коли не йшлося про багате подружжя. На сьогоднішній день все є протилежне. Одружена пара думає, як уникнути того, щоб мати дітей. Багато хто притримується цієї філософії: мусимо купити будинок, нову машину, плазмовий телевізор, нові меблі. А після цього як набудемо всі ці матеріальні добра, може прийти момент, щоб мати одну дитину, максимум двоє. 

Суспільство, яке перенасичене матеріалізмом, гедонізмом, егоцентризмом, користолюбністю не здатне до жертовності та посвяти себе дітям. Статистика подає нам, що 7 з 10 сімей в Євросоюзі не мають дітей. В Україні смертність переважає народжуваність. Згідно останніх даних населення України зменшується на 250 тис. в рік. 

Молоді люди стають жертвами пропаганди контрацепції, абортів, сексуального розбещення. Це є явні програми диявола, які він реалізує через мережу своїх адептів. Наш Бог є Бог життя! Диявол є брехун і душогубець від початку! 

4. Брак спілкування 


Багато подружніх пар не навчилися чи недооцінюють взаємного спілкування, де кожен виражає свої погляди, вирішують спільні чи особисті проблеми. Чоловік і дружина - це також найкращі друзі і супутники життя. Потрібно берегти цей вогонь родинного затишку, де мене люблять і чекають, де я можу виливати своє серце. Постійні життєві турботи, праця, спорт, телебачення, а тепер ще й соціальні мережі у смартфоні, не дають змогу сім'ї бути разом. Я дійшов висновку: якщо сім'я не має часу на себе, то вона не знайде часу і на Бога. 

Спілкування є мистецтвом з яким не народжуються, але його можна навчитись. 

Диявол може діяти як черв'як на дорозі життя подружжя, щоб блокувати їх спілкування. Він нав'язує різні перешкоди в спілкуванні: 

- Він може переконати подружжя, що краще не говорити, щоб уникнути конфліктів. 

- Диявол може спокушувати подружжя говорити образливі ріжучі слова, які є як жало оси. 

- Він може переконати подружжя, щоб уникали розмови про Бога. 

- Диявол може підштовхнути чоловіка або дружину спілкуватись з іншою особою екс або "новими друзями" протилежної статі, більше і відкритіше як з власним чоловіком чи жінкою. 

- Він робить усе, щоб чоловік і дружина сиділи годинами перед телебаченням чи у своїх смартфонах, замість того, щоб взаємно спілкуватися, бути разом. 

5. Одностатеві шлюби 


У більшості провідних країн світу під тиском міжнародних інституцій були легалізовані одностатеві шлюби. Цілим народам нав'язується збочена і хвороблива "модель сім'ї" через гендерну політику, яка в своїй суті є проти людської природи. Пропаганда ЛГБТ орієнтацій перетворилася на справжній медійний мейстрім. 

Одностатеві шлюби - це є пародія сім'ї! Це війна проти Бога і дорога до автогеноциду! Традиційна сім'я, як союз між чоловіком і жінкою, передає життя у дітях. А що можуть передати два чоловіки чи дві жінки?! Така модель співжиття є бунтом проти Бога і людської природи. 

Незважаючи на легалізацію содомського гріха у багатьох країнах Заходу, він залишається бути річчю аморальною і неприйнятною для більшості. Залишається засада: не усе що є узаконене, є морально правильне! 

6. Корпоративи 


Стало традицією йти на корпоративи виключно без своєї дружини чи чоловіка. Такі святкування закінчуються часто родинними сварками, підозрами, а то й розлученнями. 

7. Поїздки на відпочинок 


Знаю один випадок, що чоловік відправив дружину з дитиною на море відпочивати, а там, вона закрутила роман з іншим молодим чоловіком. Згодом подружжя розпалося, найбільше з цього потерпіла дитина. Сім'я має відпочивати разом або в колі своїх рідних чи друзів! 

8. Заробітки 


За останні 20 років трудовими мігрантами стали декілька мільйонів громадян нашої держави. Люди покидаючи свої сім'ї їхали заробляти гроші, щоб купити житло або допомогти дітям у житті. Розрив з родиною багатьох кидав у вир гріха, а навіть до стану подвійного життя - в Україні одна сім"я і закордоном інша. Заробітки для подружжя - це екзамен вірності, але не всі його пройшли. Багато родин розпалося. 

9. Клуб знайомств 


Одружені чоловіки і жінки не можуть шукати пригод на інтернет-сторінках клубу знайомств (різного роду знайомства і переписки). Це ставить під загрозу їх шлюб. Тут загравати не слід - це гра з вогнем!