Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

вівторок, 18 лютого 2020 р.

КЛЮЧ ВІД ДОМУ - ПОВЕРНЕННЯ БЛУДНОГО СИНА

Було вже далеко за північ. Раймонд тихенько витягнув ключ з замка і ввійшов в будинок. Там панувала повна тиша. Він піднявся по сходах на другий поверх і відчинив двері. В кімнаті все було таким, як Раймонд пам"ятав: застелене ліжко, піжама на кріслі. Це була його кімната, перед тим, як він п"ять років тому залишив батьківський дім.

Після смерті мами він забув про все, що їй обіцяв, і покинув свій рідний дім, щоб жити так, як йому подобалось. Батько багато разів намагався зконтактуватись з ним, але всі листи повертались з написом: адресата не знайдено. Але тато нарешті дізнався його адресу і одного дня Раймонд отримав невеличкий пакунок. Що там було? Ключ від дому, саме ним він тепер скористався.


Батько міцно спав і нічого не чув. А зранку відчинив двері до кімнати свого сина, так як він робив кожного дня від часу, коли послав йому ключ. Раймонд привітав його словами: "Тату, я дуже погана людина. Чи можеш ти мені пробачити?"

- Так, сину. А чи просив ти прощення у Бога?

- Я вже зробив це, батьку. А Він мені все простив.

На небі є дім, "дім Отця" Бога, до якого не має права ввійти жодна людина, бо святий і справедливий Господь не може прийняти жодного грішника. Але Він вклав до наших рук "ключ", яким є покаяння.

Той, хто скористається цим ключем відчує на собі Божу любов і прощення. І цілу вічність буде перебувати в цій любові. Ми потребуємо прийти до Бога як грішний блудний син, визнаючи свою вину і гріхи, бо без цього ніхто не може увійти до неба. Це є та умова, яку Ісус дав нам, щоб ми могли отримати вічне життя.

Чи є цей ключ у твоїх руках? Чи не відкинув ти його? Якщо так, то проси, щоб Господь знову дав тобі його! Але не завтра, а тепер - сьогодні!