Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

четвер, 27 лютого 2020 р.

ПОГЛЯД НА ГРІХ: БОЖИЙ І ЛЮДСЬКИЙ

Нещодавно читав статтю написану проти абортів і їхнього узаконення. А читав її не лише я, бо в коментарях свою позицію висловили і прихильниці цього "тихого" вбивства. Вони як оси на мед злетілись і почали обливати брудом всіх, хто притримується Божих законів. 

Виявляється, згідно поглядів цих нещасних людей, що вагітна жінка носить під серцем не дитину, а лише "ембріон", і що він стає людиною тоді, коли перший раз вдихне повітря. А може і риба стає рибою тоді, коли перший і останній раз вдихає повітря?! Чи можливо саме тоді вона перестає бути рибою і переходить в нову форму еволюції?!

Висловлювались також думки на захист контрацепції, мовляв – це не гріх. І ці фанати безбожного життя у своє задоволення одночасно жалкували, що батьки того чи іншого політика не користувались контрацепцією. А що якби їхні власні батьки так грішили? Тоді б і вони не жили у цьому світі. І вони не задумуються над тим, що і самі існують лише тому, що свого часу не стали жертвами аборту. 

І ось такі егоїсти, які легко погоджуються на вбивство дитини, намагаються нав'язати всім свої сатаністичні погляди і хибні переконання, заперечуючи своїми мудруваннями Божий авторитет, бо мовляв, в Біблії не написано, що аборт – гріх (хоч ніхто не скасував Божу заповідь: "не вбиватимеш"). А навіть, якби і писало прямо, то для них і це не було б доказом чи пересторогою. 

Читати також:
А те, що в Божому слові написано про Содом і Гомору та їхнє знищення як знак для майбутніх безбожників, вони не помічають. Борються за т. з. "гендерну рівність", за рівні права, а самі хочуть вирішувати, хто має право на життя, а хто має право померти, особливо, коли це стосується беззахисних дітей. Не можуть люди, які не мають здорового глузду і страждають психічними розладами, розпоряджатись життям інших. 

Людина забуває, що Той, Хто її створив, буде судити її після смерті. Вона сама хоче бути господарем свого життя, незалежна від свого Творця. Бог дав людям певні позитивні закони і правила, щоб ми не порушували їх, бо цим не лише накличемо на себе Його гнів, але й зашкодимо собі та іншим. Що стається з тими водіями, які порушують правила дорожнього руху? Травми, аварії, каліцтва і людські жертви. Це можна прирівняти і до порушення людиною Божих заповідей. 

"Справедливість Твоя - справедливість вічна, і закон Твій - правда" (Пс. 119,42)

У нашому житті має значення не наш погляд чи переконання, а Божі заповіді, які і ведуть нас до справжнього сенсу життя, справедливості і правди. Той, хто буде їх дотримуватись, той і буде ними жити. Може вистачає вже випробовувати Божу терпеливість, і нарешті прихилитись перед Творцем цілого всесвіту? А Він створив чоловіка і жінку, а не різноманітних гендерів, які самі не знають, ким вони є сьогодні і потребують тривалого лікування, щоб звільнитись від своїх маній.