Крик душі: свідчення мами, яка не зробила запланований аборт Сила страху паралізує людину Гріхи проти гідності подружжя Боротьба Церкви з єресями: минулі та сучасні єресі 1 Божа Заповідь і гріхи проти неї (обширно) Міжрелігійний діалог витіснив місійну природу Церкви. Які руйнівні плоди це принесло? "Дім Аврамічної Сім'ї" - нова Вавилонська вежа і формування нової синкретичної релігії New Age

неділю, 7 червня 2020 р.

Фальшива глобальна тривога під назвою COVID-19 або шлях до тоталітаризму

Заклик до представників громадськості

Шановні президенти, депутати, політики, журналісти, лікарі, вчені, єпископи, священники та громадські діячі!

Сьогодні ви стоїте перед найскладнішим рішенням у своєму житті. Ви будете або героями, або злочинцями. Причини цього серйозного твердження випливають з нижчеподаних фактів. Ми закликаємо вас протиставитись найбільшому політичному та мас-медіальному обману в історії під назвою COVID-19. Просимо вас не дозволити зламати себе психологічним тиском, залякуванням та мас-медіальною кампанією. Не будьте зрадниками, які своїм мовчанням або бездіяльністю встановлять нову і найжорстокішу тоталітарну систему в історії. На вас лежить повна відповідальність за особисте рішення і за долю населення окремих країн.

3 вересня 2011 року на Міжнародному кінофестивалі у Венеції відбулася прем’єра фільму «Зараження» («Contagion»), сценарій якого надто помітно, в багатьох деталях, відповідає сьогоднішній реальності щодо COVID-19. У цьому фільмі ключову роль відіграють кажани, ВООЗ, суворі державні обмеження, вакцина. Чи можливо, щоб вже тоді хтось готував громадськість до подій, які були заздалегідь заплановані та скоординовані? Це питання, на яке кожен повинен відповісти сам.

Від кінематографії перейдемо до реальності. Доктор Вольфганг Водарг, німецький терапевт, практик та пульмонолог, науковий співробітник у галузі епідеміології відомого університету Джона Хопкінса, який на зламі тисячоліть керував Комітетом з питань охорони здоров’я Ради Європи, підкреслив, що паніка з COVID-19 була створена штучно. Після оцінки статистики Євро-МОМО у березні 2020 року він навіть сказав: «Пандемія коронавірусу ‒ це зовсім не пандемія, але фікція. Цього року в Європі померло стільки ж, або навіть менше, людей, ніж минулого року» (https://youtu.be/XnlT3rPNUp0). Він також підкреслив той факт, що у 2009 році значно змінилися критерії для оголошення пандемії. Спершу діяли два суттєві критерії: 1) відсоток хворих від загальної кількості населення на даній території; 2) відсоток смертності від загальної чисельності населення на даній території. Ці дані потім були використані для визначення ступеня важкості та загрози для здоров’я населення. На сьогодні єдиним критерієм виголошення пандемії є всесвітнє поширення вірусу. Що це означає на практиці? Всесвітнє поширення мають майже всі віруси, тобто можна оголосити пандемію на кожен грип. Отож нормою стало те, чи ви хочете пандемію, чи ні, а не те, чи вона насправді існує. Таким чином, ВООЗ, незалежно від того, наскільки вірус є небезпечний, може оголосити пандемію та вимагати застосування механізмів надзвичайних заходів. При тому ВООЗ фінансується не тільки державами, але також Фондом Білла і Мелінди Гейтс та організацією GAVI, заснованою Фондом Гейтса. Вони спонсорують виробництво вакцин та їх продаж по всьому світу. Крім того, ВООЗ перебуває під впливом фармацевтичних компаній. Зрозуміло, що у випадку ВООЗ настає конфлікт інтересів і ця організація діє на основі комерційних та ідеологічних вимог груп, які її фінансують і хочуть на продажі вакцин заробляти мільярди доларів. Тож більш ніж очевидно, що питання виголошення пандемії є питанням конфлікту інтересів (https://www.kla.tv/WolfgangWodarg/15924). Обнадійливим фактом є те, що президент США Д. Трамп розірвав відносини з ВООЗ і призупинив її фінансування до тих пір, поки не буде перевірена міра її причетності до справи з COVID-19. США займали перше місце серед держав, які фінансово підтримували ВООЗ. Тепер ці кошти будуть використані для охорони здоров’я по всьому світі, як заявив президент Д. Трамп (https://www.hlavnespravy.sk/donald-trump-definitivne-ukoncil-financnu-podporu-spolupracu-usa-kontroverznou-who/2179902).

Зі слів визначних науковців випливає, що COVID-19 не спричинив вищої смертності, ніж звичайний сезонний грип. Отож неадекватні та шкідливі обмежувальні заходи, що вживаються окремими державами, відповідають не реальній природі вірусу COVID-19, а потребам політичних та економічних груп. На жаль, уряди окремих держав стали (свідомо чи несвідомо) інструментами реалізації їхніх потреб.

Білл Гейтс, який підтримує ідею редукції населення, або простіше кажучи, винищення населення до золотого мільярда, сказав: «Якщо ми проведемо добру роботу з вакцинами, системою охорони здоров’я та репродуктивним здоров’ям, ми зможемо скоротити населення планети на 10-15%». І продовжив: «Лише геноцид може врятувати світ». Відповідно до своїх заяв і дій ця людина повинна постати перед Міжнародним кримінальним судом за злочини проти людства, як сказала про нього депутат парламенту Італії Сара Куніал. У її виступі 14 травня 2020 року, окрім іншого, зазначено, що Білл Гейтс (разом з ВООЗ) відповідає за стерилізацію кількох мільйонів африканських жінок, спричинену його вакцинами, а також за параліч 500 000 дітей з Індії, які були паралізовані внаслідок його вакцини проти поліомієліту. Велика кількість людей досі помирає від поліомієліту внаслідок його АКДС (https://youtu.be/mX51utvnj9E).

Роберт Кеннеді-молодший у своєму Інстаграм-аккаунті опублікував інформацію про те, що Білл Гейтс фінансово керує ВООЗ, яка таким чином стала маркетинговою зброєю його вакцинаційної імперії. Після США він був другим головним спонсором, а п’ятим був Глобальний альянс (GAVI), який пропагує вакцинацію та імунізацію населення і також заснований Фондом Білла Гейтса (https://www.weforum.org/agenda/2020/04/who-funds-world-health-organization-un-coronavirus-pandemic-covid-trump/). На тлі цих інформацій наступні слова Білла Гейтса звучать загрозливо: «Ситуація у світі повернеться до нормального стану лише тоді, коли буде вакциновано населення по всьому світі… Зрештою, ми повинні мати сертифікат, хто видужав і хто вакцинований, бо не хочемо, щоб тут були люди, які рухаються по світі, в той час як існують країни, які не мають над цим контролю… Врешті це буде сертифікат цифрового імунітету, який полегшить глобальне обновлення» (https://youtu.be/6Eud3S-V4So). Тому зовсім не дивно, що на веб-сайті Білого дому з’явилася петиція, в якій її ініціатори домагаються розслідування у справі «Фонду Білла і Мелінди Гейтс» щодо незаконних медичних практик та злочинів проти людства (https://petitions.whitehouse.gov/petition/we-call-investigations-bill-melinda-gates-foundation-medical-malpractice-crimes-against-humanity).

Окрім іншого, Білл Гейтс «пророкував» пандемію ще у 2018 році та продемонстрував її електронне моделювання у жовтні 2019 року на заході «Event 201», де він передбачив десятки мільйонів мертвих, глобальний занепад економіки, обмеження міжнародного повітряного руху тощо. За винятком десятків мільйонів мертвих, його план здійснився (https://youtu.be/AoLw-Q8X174). Хоча мас-медіа своїм психозом під наглядом урядів намагалися втримати народи у страху та паніці, щоб вони були легко маніпулятивними та слухняно приймали неадекватно суворі обмежувальні заходи ‒ починаючи від масок, продовжуючи карантином, ізоляцією, безпрецедентним обмеженням основних прав людини та конституційних прав, постійним порушенням здорових міжособистісних відносин, безпрецедентним електронним контролем над населенням, непомірним збільшенням повноважень поліції ‒ все ж правда виходить на поверхню. Не кажучи вже про явне знущання, навіть фізичне, що відбувалося в деяких країнах світу. Прекрасним прикладом розкриття обману є виступ депутата Вітторіо Сгарбі в парламенті Італії 24 квітня 2020 року (https://youtu.be/5n5JcPAA5mU). Депутат, посилаючись на офіційну статистику Istituto superiore della Sanita (державне відомство, яке, окрім іншого, відповідає за ведення статистики стосовно хвороб та смертності), вказав на те, що політики та мас-медіа жахливо маніпулювали населенням через кількість мертвих. Із 25 000 померлих від коронавірусу аж 96,3% померли від інших патологічних захворювань або від їхнього поєднання. Сгарбі говорить про явний тероризм над населенням з боку політиків та мас-медіа, а також про встановлення диктатури без консенсусу. Інший приклад, навіть комічний, ‒ це виступ президента Танзанії, який заявив, що наказав взяти на аналіз проби з тварин і з папайї. Цим пробам він присвоїв імена громадян Танзанії, наче б це були справжні людські проби, і відправив їх у лабораторію. Результат був шокуючим: результати тестування деяких тварин, а також папайї, були позитивними та виявляли ознаки зараження COVID-19. Наскільки далеко може дійти людська жадібність та намагання заробити гроші на тестових наборах?! (https://youtu.be/NqhPA3_dVWM).

Жахаючою є заява вищого керівника ВООЗ, д-ра Майкла Райана, який наголосив на необхідності вдосконалення діагностики, розшуку людей, які контактували з хворими, та методу ізоляції. При цьому він сказав, що необхідно заходити до помешкань, діагностувати хворих та вивозити їх зі сімей у штучну ізоляцію (https://youtu.be/Vg2fyKCSt24). Такі твердження справді викликають жах. Домагатися права виривати з сімей найбільш вразливих членів, після того, що зробили вакцини ВООЗ проти правця в Африці ‒ це вже схоже на практики Німецького рейху.

Європейський Союз у своїй Roadmap on vaccination ще у 2019 році планував запровадити Загальну вакцинаційну карту/паспорт для громадян ЄС (https://ec.europa.eu/health/sites/health/files/vaccination/docs/2019-2022_roadmap_en.pdf?fbclid=IwAR0FsxO6OYCQsiA5bxRBBb7UoAfK0nqh4xLQ2-gbNrYo0gwlyOcasxUrvhs). Білл Гейтс сьогодні вже говорить про реалізацію цього з допомогою наночіпу, що міститься у вакцині. Ці плани збігаються з реалізацією проекту ЄС eID 2020 (https://publications.jrc.ec.europa.eu/repository/bitstream/JRC78200/eid%20report%20with%202.2a%20covers.pdf) та Альянсу ID2020 (https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines), який хоче використовувати вакцинацію у співпраці з організацією GAVI для присвоювання цифрової ідентичності окремим особам, тобто для запровадження чіпів.

Сьогодні ЄС інвестує 7,4 млрд. євро на розробку вакцини проти коронавірусу, яка має служити для досягнення вищезазначених цілей. Звичайно, велика частка цих коштів, ймовірно, попрямує до організацій, безпосередньо заснованих або контрольованих Біллом Гейтсом. Це конфлікт інтересів чи ні? Білл Гейтс вже сам інвестував у виробництво вакцини проти COVID-19 300 мільйонів доларів, але у зв’язку з вакцинацією очікує від урядів сильного судового імунітету. Запитуємо: Чому?

Ми знаходимося на порозі нової селекції населення на основі того, хто був, а хто не був тестований, хто є, а хто не є вакцинований, хто буде мати паспорт вакцинації, а хто ні. При тому не була науково доведена висока смертність від COVID-19, і вірус мутує так швидко, що будь-яка вакцина не є ефективною для теперішньої форми вірусу. Чи усвідомлюєте, що під прикриттям боротьби за охорону здоров’я населення ви поступово запроваджуєте тоталітарні методи? Отож, хто не пройде тестуванням чи вакцинацією, зазнаватиме надзвичайної дискримінації, стигматизації, терору та відкиненню на маргінес суспільства. Слабким образом цього вже було носіння маски, без якої людина не могла зайти в магазин, в громадський транспорт тощо. Людина наражалася на ризик непомірного штрафу за недотримання припису, при тому що маска така ефективна проти вірусів, як і віконні грати проти мух.

Ставимо суттєве запитання: Чи ВООЗ оголосила пандемію на основі реальної загрози для здоров’я населення, опираючись на серйозні дослідження експертів, чи на замовлення маркетингового плану вакцинації Білла Гейтса?

Чи окремі уряди держав хочуть брати участь у проекті вакцинації Білла Гейтса та його «турботі» про здоров’я та репродуктивне здоров’я, справжня мета якої ‒ редукція населення щонайменше на 10-15%?

Чи окремі держави охочі створити незалежні комісії для дослідження законності обмежувальних урядових заходів та їхніх наслідків?

Чи готові окремі держави підтримати створення незалежних наукових груп, які вивчатимуть справу з COVID-19 у всіх її деталях?

Чи готові окремі уряди протиставитись диктатурі наддержавних еліт, які хочуть диктувати хід історії та долю окремих народів?

Кому в цьому випадку служать уряди окремих держав, які хочуть запровадити примусову вакцинацію, за прикладом Данії? Чи усвідомлюють вони, на яку небезпеку наражають своє населення? Чи готові вони постати перед судом у випадку будь-яких негативних наслідків вакцинації?

Представники громадськості! Від вас залежить, що ви зробите. Закликаємо вас стати на бік правди і почати реально захищати життя своїх громадян. Вакцинація ‒ це загроза, а не вихід зі ситуації. Зокрема, закликаємо фахівців у галузі медицини не мовчати, а юристів ‒ виступити за дотримання конституційних прав населення, а особливо права відмовитись від вакцинації або чіпування.

Якщо ви сміливо виступите за народ, Бог дасть вам Своє благословення та допоможе вам викрити окремі факти обману у справі з COVID-19 і вакцинацією.



+ Методій, ЧСВВр + Тимотей, ЧСВВр

єпископи-секретарі Візантійського Вселенського Патріархату